Chrome Task Manager tab memory footprint VS OS Task Manager Chrome memory usage

I’m profiling my website’s performance when having a large amount of data to support. Memory usage is one of the measurement I care about. I checked Chrome Task Manager, my website’s memory footprint is about 375,448K. However, from my operating system’s Task Manager, I saw the whole Chrome app just takes about 170.6MB. My question is why a single tab costs more memory usage than the whole Chrome app? Do I not understand the concept of memory footprint correctly? Thanks!

question adding footprint

when you add custom footprint on “search online for url” .theres pop op progress windows and this goes for hour…
i mean 2-3 hour and this is just adding one line of dork/footprint ..is this normal?

i just want to add a footprint and save it without having waiting hour or more ..how do i do this?

Custom Footprint and Posting Forms

So I created a custom platform configuration file to identify a form on gumtree.co.za. Its like a craigslist site. When I run the poster it is only able to identify the form but failing to post anything at all. Here is my code;

[setup]
FriendlyName=Gumtree Contact Form
Platform=Contact Form
 
PageMustContain=sending a copy
PageMustNotContain=
 
Footprint=’Message’ ‘Name’ ‘Email’ ‘Phone’ ‘Login to enable sending a copy to your email’
 
Success=<form class=”replyAd” data-attachment-size=”2097152″ data-gtm=”npc|R2SEmailBegin” data-success-msg=’Your message has been sent’>Your message has been sent</form>
Failure=required

Markup=HTML
UseBlackList=0
UseWhiteList=0
 
[STEP]
FormMustContain=class=”replyAd”
FormMustNotContain=id=”searchform”|class=”searchform”
buyerName=%rnd-name%
email=%rnd-email%
replyMessage=%rnd-comment%
phoneNumber=%rnd-website%
machineId=%ignore%
rand=%ignore%
fileName=%ignore%
adId=%ignore%

Where could I be making a mistake?

Custom Footprint and Posting Forms

So I created a custom platform configuration file to identify a form on gumtree.co.za. Its like a craigslist site. When I run the poster it is only able to identify the form but failing to post anything at all. Here is my code;

[setup]
FriendlyName=Gumtree Contact Form
Platform=Contact Form
 
PageMustContain=sending a copy
PageMustNotContain=
 
Footprint=’Message’ ‘Name’ ‘Email’ ‘Phone’ ‘Login to enable sending a copy to your email’
 
Success=<form class=”replyAd” data-attachment-size=”2097152″ data-gtm=”npc|R2SEmailBegin” data-success-msg=’Your message has been sent’>Your message has been sent</form>
Failure=required

Markup=HTML
UseBlackList=0
UseWhiteList=0
 
[STEP]
FormMustContain=class=”replyAd”
FormMustNotContain=id=”searchform”|class=”searchform”
buyerName=%rnd-name%
email=%rnd-email%
replyMessage=%rnd-comment%
phoneNumber=%rnd-website%
machineId=%ignore%
rand=%ignore%
fileName=%ignore%
adId=%ignore%

Where could I be making a mistake?