Harvester Search engine

I would like to build up a engine in Harvester to search for one keyword in several magazines … Is there a way to search multiple websites at once like my example?

“[keyword] site:[website] OR site:[otherwebsite] [keyword] site:[website] OR site:[otherwebsite]”

Harvester Problem

Hi,
with my harvester configuration for Google, which worked all the time I get now only this result:

https://accounts.google.com/ServiceLogin…er=0&pws=0

For every keyword. What could be the problem?

[GET] Amazon Harvester – Make $150 Daily On AUTOPILOT with Amazon

Probably the best and most profitable Amazon guide.

Sales Page:

http://buysellmethods.com/amazon-harvester-make-150-daily-on-autopilot-with-amazon/

Free Download:

https://www.mediafire.com/file/s7ia1i85h1825dh/Amazon+Harvester.pdf
https://www25.zippyshare.com/v/KPHTajdr/file.html

https://www.virustotal.com/#/file/c…f0cfdbf48fbcb066ce1cbe9a64216905e7f/detection

New problem with harvester

I have a strange problem with the “custom” harvester- I want to scrape basic Google search results. Proxies are enabled, tested with Google, timeouts and connections checked. No “server proxies” or similar.
When I select platforms and enter a keyword, scraping works as usual
But when I select Custom Footprint and either leave it empty or just enter a general keyword (like about or cart) and then start the harvester, just waits at 0% and then after some time shows 0 results found, no matter what engines I select.
Observation: the “Footprints” number at the bottom of the harvester shows 0, even when I’ve selected a custom footprint.

Does anyone else have the same problem? I could swear it worked 3 days ago…. Do I need to just reinstall?

New problem with harvester

I have a strange problem with the “custom” harvester- I want to scrape basic Google search results. Proxies are enabled, tested with Google, timeouts and connections checked. No “server proxies” or similar.
When I select platforms and enter a keyword, scraping works as usual
But when I select Custom Footprint and either leave it empty or just enter a general keyword (like about or cart) and then start the harvester, just waits at 0% and then after some time shows 0 results found, no matter what engines I select.
Observation: the “Footprints” number at the bottom of the harvester shows 0, even when I’ve selected a custom footprint.

Does anyone else have the same problem? I could swear it worked 3 days ago…. Do I need to just reinstall?

[GET] Amazon Harvester – Make $150 Daily On AUTOPILOT with Amazon

Probably the best and most profitable Amazon guide.

Sales Page:

http://buysellmethods.com/amazon-harvester-make-150-daily-on-autopilot-with-amazon/

Free Download:

https://www.mediafire.com/file/s7ia1i85h1825dh/Amazon+Harvester.pdf
https://www25.zippyshare.com/v/KPHTajdr/file.html

https://www.virustotal.com/#/file/c…f0cfdbf48fbcb066ce1cbe9a64216905e7f/detection