Flow ‘When an item is deleted’ never triggers, item just gets deleted

I have a Flow which has the following trigger:

enter image description here

enter image description here

However, when I delete an Item from the associated list, the trigger doesn’t work as the list item gets deleted.

I can confirm this by placing a ‘Get item’ right after the trigger, and I get the following error:

Error Action 'Get_item' failed  Error Details Item Not Found clientRequestId: 24bd6483-4d58-434b-99da-c74b7da0c27b serviceRequestId: 24bd6483-4d58-434b-99da-c74b7da0c27b 

This makes sense, as the list item has been deleted in SharePoint, so the trigger can’t ‘Get’ the item.

What I don’t get is:

Shouldn’t the item wait until the workflow is ‘approved’ before being deleted?

How do I make the list ‘wait’ until the approval is finished before actually deleting the

Seeing ‘AttributeError: __enter__ ‘when expecting to see Rasa Bot responses

I am trying to follow a post over creating and running a Rasa bot

Steps already did: – I could get all working folders – Got the basic data files – Trained Nlu and Core – launched action server and command line – So here the expectation is User enters Input like ‘Hi or hello’ and then bot responds and continues the chat

Actual results: Seeing below error.

make cmdline python -m rasa_core.run -d models/current/dialogue -u models/current/nlu --endpoints endpoints.yml C:\Python3.6\lib\site-packages\h5py\__init__.py:36: FutureWarning: Conversion of the second argument of issubdtype from `float` to `np.floating` is deprecated. In future, it will be treated as `np.float64 == np.dtype(float).type`.   from ._conv import register_converters as _register_converters 2019-05-14 17:06:45 INFO     root  - Rasa process starting 2019-05-14 17:06:49 INFO     rasa_nlu.components  - Added 'nlp_spacy' to component cache. Key 'nlp_spacy-en'. 2019-05-14 17:07:18.101829: I tensorflow/core/platform/cpu_feature_guard.cc:141] Your CPU supports instructions that this TensorFlow binary was not compiled to use: AVX2 2019-05-14 17:07:19 INFO     root  - Rasa Core server is up and running on http://localhost:5005 Bot loaded. Type a message and press enter (use '/stop' to exit): Your input ->  hey 127.0.0.1 - - [2019-05-14 17:08:23] "POST /webhooks/rest/webhook?stream=true&token= HTTP/1.1" 200 190 0.254340 Exception in thread Thread-1: Traceback (most recent call last):   File "C:\Python3.6\lib\threading.py", line 916, in _bootstrap_inner     self.run()   File "C:\Python3.6\lib\threading.py", line 864, in run     self._target(*self._args, **self._kwargs)   File "C:\Python3.6\lib\site-packages\rasa_core\channels\console.py", line 114, in record_messages     for response in bot_responses:   File "C:\Python3.6\lib\site-packages\rasa_core\channels\console.py", line 71, in send_message_receive_stream     with requests.post(url, json=payload, stream=True) as r: AttributeError: __enter__  

On preliminary search over forums, seems it is a Python code issue, as I understand it try to get bot responses using ‘WITH’ keyword ?

Any pointers on how can I get it sorted please ? Thanks in advance, Venky